Сходка в Тернополі!!!!!
-
я би пропонував після сесії .
а то ці числа не дуже класні ...
так сказати десь з 3...
а то Екзи не в тему(
я Сам з міста , мені доїжати непотрібно ) -
Ну давайте предлагайте я тоже думаю з 3го норм буде виберем так шоб на вихідні попало...
Добавив ше 2х в список, буду туда добавляти тих хто верняк буде. -
90% шо буду.
-
Норм, кароче числа другого шоб вже всі сказали на 100% треба знати скільки чоловік приблизно буде.
-
кто девок берёт ? =)) если будут я б тоже подтянулся =))
ток нахер вам ивачив? мало того что надо будет искать свободные места + плата за домик + такса 40 гривен ... лучше поехать куда нить на речку с палатками дикарём =)) так веселей =Р -
Возможно припрусь, если успею закрыть все вопросы во Львое. Когда будете точно знать время и день напишите ЛС на форум.
-
З понеділка попробую визвонити старих рошників з Львова і Тернополя.
-
Хех які люди, борн ту файц=)) Чуствую буде весело, ну дату ми же визначили 3-4.07.2010. Насчот Івачева, полюбому туда рулим по питанню доставки хавки і тд рішим а доміки будуть свободні думаю. Хотя нах нам доміки ви шо туда спати їдете? Главне шоб століки і лавочки були будем цілу ноч бухати=)
Набиваємся на жд вокзалі в Тернополі годину скажу чуть посже спочатку взнаєм рейс туда. Кстаті хто со Львова? Тут пару чел с Червонограда буде їхати разом зі мною во Львов потом в Тернополь на поїзді, можна з вами набитись во Львові і разом поїдем в на точку...
-
Думаю я тоже підтягнуся ...Але треба ще уточнити дату щоб я з роботи відпросився і ще треба знати скільки днів ми збираємося пробути там ..+ яку суму орієнтовно брати з собою..Організатори будете в Ро напишіть на нік ПечальныЙ . хочется обсудити деталі .
-
я тоже думаю, що буду , але якщо 3-4 липня , то не буду , в мене випускний
-
Qwertyter
яка нах такса, туда маршрутка їздить за 2 чи 3 гривні :)) і там доміки не дуже дорогі , а з палатками може бути напряг , + якщо дощ піде, як минулого року , так що в Івечеві краще думаю буде , і думаю за все десь 200 грн то потолок .
PS: хто це все організовує?) минулі роки я все мутив, але цього року немаю часу , закінчую універ...
-
Спіріт здарова. Да минулого року ти мутив я помню, норм получилось цього року мучу я+гроза района читай 1сторінку. Хто ше не вкурсі їдем на ніч набиваємся 3го числа на жд вокзалі дето в часа 2-3 таримся і їдем в Івачів. Дата вже 100% більшості людей получаеться в ці дні, під кожного підстраюватися не будем а еслі будем то ніколи не замутим сходку :no:Насчот денег думаю по 100гр будем кидати мб і менше там вже побачим в скіки обійдеться шашлик і тд... Якшо хтось хоче ще щось уточнити заходьте в ро пишіть на нік Dr_ap,ГР0ЗА РАЙ0НА.
Контактний мб номер 0637228292 -
@Spirit-of Dead:
Qwertyterза все десь 200 грн
ПРОДАЮ ХП 99 ! )) ахахха треба гроші на сходку )) :lol: -
@Spirit-of Dead:
в мене випускний
издеваешься? тебе что сраный выпускной дороже чем сходка рошников? -
Омг скіки народу ше ро іграе))
-
если соберется старый народ + ктото будет ещё со Львова ехать то думаю тож приперся бы)
-
Так насчет Ивачева домик стоит 200 грн сутка 2 комнаты 4 кровати + мангал бисетка наулице 2 минуты и озеро ,дрова 10 гривен стоят , насколько я помню есть бильярд убитый, есть второй вариант если комуто понравитса отдохнутьв Тернополе на дальний пляж катером плывем 5 гривен билетик, там шашлык башлык выпиваем купаемса,насчет переночевать то можно снять подобовую квартиру 3- комнаты стоит 150-300 грн сутка(или номер в отеле) после шашлыка можна сходить в клуб какойто боулинг билярд что кому нравитса ! Думаю походу розберемса.
Так теперь прошу до 1 числа определитса кто едит 100 %,я знаю что человек 10-13 будет 100% но бывает всякое, я буду покупать мяско мариновать бухло закусон купим наместе, определитесь ивачев или тернополь домик тоже нужно заказывать как и подобовую квартирку(отель)
насчет денег думаю гривен 200 хватит но желательно взять назапас если будет человек 10 и больше то на жылье скинемса по 20 гривен шашлык по 25 гривен и бухло 30 гривен , ну берите 300 и будте спокойнней))) вобшем если комуто чтото нехватит розберемса.
ещо раз прошу 1 числа напишыте что кому нравитса кто едит встречу помогу все будет ок, контакній мой телефон 0977760627-Остап(ГР0ЗА РАЙ0НА)
вобшем если че забыл звоните,пишыте сори писал с работы спешыл... -
Хех молодцы ребята я б тоже приехала :pardon: ток в етом году ну никак поздно топик прочитала :pardon:
-
никогда не поздно , ну если тебе с сибиря ехать то да!
-
Такс в мене в неділю день молоді був я чуток загудів два дня не сідав за комп кароче скоро вже третє число так шо готовимся...=)