ЛЬВОВ ВАМ СЮДА)
-
Зарас погода класна, зібратись би в суботу на годину 2 і на природу кудась)
-
SbS, помиляешся, не все підряд, правильно замітив qwerty20080, хоча що тут дививатись, як кажуть "ты ищо мал, ты ищо глуп, ты ищо невидал большых зал...п".
Думаю на цьому і припинем суперечку, ні? тоді краще вискажеш всьо в реалі при зустрічі. Бо я розумію шо за компом всі шмальцнегери і т.д.,Давайте тоді краще зразу після НР здибемося, так числа 3 - 5-го?
-
@Шахтар:
як кажуть "ты ищо мал, ты ищо глуп, ты ищо невидал большых зал...п".
Взагаліто кажуть "Ты еще мал и глуп, и не видали больших за...катов солнца"@Шахтар:
Думаю на цьому і припинем суперечку, ні? тоді краще вискажеш всьо в реалі при зустрічі. Бо я розумію шо за компом всі шмальцнегери і т.д
Ти впевнений, що "такі" питання треба рішати в реалі? Йайа великі? Я щось не можу розуміти принципу гра>>реал.П.С. З Аесіру ше 2 людей хотіли на сходку.
-
ну шо го на сан1 : ) бувший релонд тоже на сходку хоче )
-
Такво збтраемся числа 4-5, ше підпишем народ з Теронполя...ближче до дати відпишимся...хто за????
-
Я за прилюбих) головне шоб не дощ))
П.с)
шо там народ проти шахтарів бузить ? я не поняв))
Червоноград шахтарський край живи радій і процвітай))))))) -
4-5 числа бредово. Хочу на лижі, як на мене в числах 10 січня можна.
-
з 10го на роботу...(
-
Якось мені б звістили, мб і підтягнувся із сусідньої області то, ніхто протів не буде ?
-
Nazareth, ты кто? О_о
-
тобто хто? я з тернополя
-
-
Nazareth, хочу підписати з Тернополя ше пару рошників, шоб до Львова приїхали)
-
ну ви спочатку визначтесь точно коли і де. а то тут не зовсім ясно.
Та підписати то одне діло, треба шоб ми якось всі разом взязалися (тернопільські). тоді вирішимо чим і коли приїдемо, шоб все разом було згуртовано ) -
да Тернопольских вытащить в принцыпе не такая уж и большая проблема... главное найти подходящее время для всех...
-
омг а чё в тернополе ро шпилят?))
-
там целая группирофка )
-
Незнаю чи іграють зарас, но ранше досить багато іграло!)
Думаю хто грає на мотрі більше двох років то повинен їх знати) -
з тих хто зара з Тернополя точно знаю шо грають
ИваН-ВраЧ он же vladko -
омг я знаю шо с тернополя онуфрий голопупенко и дух пепла... и ещё пару чел =Р
мб сходку в тернополе сделаем? ))